fbpx
 

Om mig & Min mission

LIDT OM MIG

HEJ! 

Jeg hedder Pernille og er personen bag HEALTHYish.dk.
Jeg er hverken blogger, fanatisk eller coach!  – for det har jeg skygger på ?
Til gengæld er jeg ikke-dømmende, super nørdet og helt vildt passioneret omkring at være den person jeg selv manglede, da jeg i 2016 kollapsede med et brag med angst og stress, efter nogle lidt for hårde år og en skilsmisse.

Jeg elsker det sunde univers. Både det fysiske, mentale og spirituelle. 
Min store drøm er at gøre det så nemt som overhovedet muligt at være sund. Sund på ens egen  måde – så det passer ind i ens hverdagen, arbejde og familiekonstellation.

Derfor Healthyish.dk!

DET LIDT MERE KEDELIGE

Jeg har så længe jeg kan huske været i sundhedsbranchen og elsket det!
Som 19 årig åbnede jeg en helsekost butik på Østerbro i København, som 20 årig uddannede jeg mig som Helsekostvejleder igennem dHb. Siden da har jeg kunne skrive Mindfulness Instruktør, Life Coach med speciale i stress, Zoneterapeut, Mirror Facilitator på CVet og er lige nu under uddannelse som Biopat/Naturopath.
Derudover har jeg arbejdet i Helsekostkæden Helsemin, hos Biopat Caroline Fibæk og Coach Sussanne Wexø, hvor jeg også har høstet viden til mig.
Alle de teknikker og værktøjer jeg har fået på de forskellige kurser, uddannelser og arbejdspladser bruger jeg dagligt både på mig selv men også til de skræddersyede forløb og behandlinger jeg giver mine klienter.

TANKEN BAG HEATHYish

Jeg kunne godt tænke mig at fortælle lidt om tankerne bag Healthyish.

Healthyish skal forstås på den måde at du kan være sund på mange måder og bare fordi du spiser en chokolade eller lign betyder det ikke du er usund. Alt med måde. Jo mere man kan overskue, hvor det stadig er mentalt sundt, jo mere kan man gøre. Det dummeste er i hvert fald at stresse over at skulle meditere eller at spise en multivitaminpille fra et supermarked fyldt med kemikalier. Derfor ønsker jeg med denne side at gøre opmærksom på hvad der er sundt indenfor den fysiske, mentale og spirituelle verden også kan du håndplukke hvad der for dig giver mening. Altså det handler om at TILFØJE sunde alternativer indenfor alle områder af dit liv.

Sundhed er så mange ting og idag er det blevet sådan et stort emne, at man nærmest skal have en phd før man er sikker på hvad man skal gøre. 

Jeg ser holistisk på mennesker!
Det vil sige at du skal kigge på alle områder af dit liv, hvis du ønsker forandring. Det betyder ikke at alt  skal ændres på samme tid eller at alt i det hele taget skal ændres – tværtimod. Det handler om de små ændringer i din krop og tilværelse – og til dette findes der et hav af værktøjer. 

Jeg laver individuelle forløb, da alle på ingen måde er ens. Derfor starter jeg altid med en 30mins samtale hvor vi snakker lidt om dig og hvorfor du har taget kontakt til mig.